Recente mailwisseling met een aanstaand bruidspaar;

Je draait van alles wat neem ik aan? Wat draai je dan zoal? Top 40 etc maar bv ook 90s?

Ik draai alle type muziek en op basis van jullie voorkeuren en aanvraag.

Van Danceclassics tot Top 40 van de 80’s tot nu, Nederlandstalig, House, Latin etc eigenlijk kan ik echt alles draaien. Ik hoor vooral graag wat jullie zelf leuk vinden (en zeker ook wat jullie niet leuk vinden) en dan maak ik een mooie selectie. Ook op basis van wat ik zie op de dansvloer en hoe mensen reageren natuurlijk.

Kunnen mensen ook verzoeknummers aanvragen?

Verzoeknummers kunnen uiteraard altijd, mits het natuurlijk niet al te gek is en niet past. Of iets is wat jullie niet willen horen. Ik heb een zeer breed repertoire muziek standaard bij me en als ik toegang heb tot het internet toegang tot nagenoeg alle muziek. Tevens werk ik met een programma (Ask the DJ) waarbij mensen via een gepersonaliseerde link verzoeknummers kunnen indienen via hun smartphone.

Heb je ook je eigen verlichting en boxen etc? En werk je dan ook met kleuren thema’s?

Ik neem standaard goed geluid van QCS. Dit zijn 2 QSC K12 tops en een K12 subwoofer. Ruim voldoende geluid voor feesten tot zeker 150 personen. Daarnaast neem ik 4 leuke lampen mee. Ik werk niet echt met kleuren thema’s. Op mijn Youtube kanaal kan je op de filmpjes zien hoe het licht er uit ziet. Dit zijn de 4 lampen die ik standaard meeneem:

 http://www.youtube.com/watch?v=4XIg4j5NVYs

http://www.youtube.com/watch?v=nn01hlvTQMU

http://www.youtube.com/watch?v=PD0hLVGvBYg

http://www.youtube.com/watch?v=OvCn6Oef4k8

Draai je eerdaags nog in de buurt van Arnhem zodat we even kunnen kennis maken?

Ik was dit weekend in Zevenaar! Helaas dus…Miss is het leuk op 22 mei in de middag even langs te komen in de tuin van het kasteel de Kelder in Doorwerth. Daar draai ik op de bijeenkomst van de Nederlandse Ierse Wolfshonden Vereniging. Je moet niet bang zijn voor honden met het formaat van een pony, maar ze zijn heel zoet:-) Staan ook wat foto’s van het treffen van vorig jaar op mijn www.Facebook.com/djarjan

We hebben zojuist je website nog een keer bekeken en hebben er een goed gevoel bij! ???? Je mag de datum voor ons reserveren! ???? Wil je al wat gegevens van ons hebben of komt dit later?

Ok Leuk. Dank voor jullie reservering! Ik zet de datum voor jullie vast. Details kunnen we tzt bespreken maar ik heb eigenlijk alleen de tijden, locatie en jullie muzikale voorkeuren nodig en eventuele speciale wensen mbt bv een openingsdans. Van de locatie heb ik niks nodig behalve een normaal ‘schoon’ stopcontact en een paar vierkante meter voor mijn spullen. Natuurlijk is het prettig elkaar even te ontmoeten als dat lukt. Ik organiseer in dat kader ook graag een videochat via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook. Laat maar even weten of 22 mei lukt en anders zoeken we even een ander moment. We hebben snel weer contact!