De 'mooiste dag van je leven...'

VERDIEND EEN SPETTEREND FEEST TOT SLOT..!'

Hoe vind je de juiste DJ voor jullie trouwfeest..?Trouwen doe je (meestal) maar een keer. De juiste DJ vinden blijkt toch vaak net iets minder makkelijk dan bijvoorbeeld de trouwlocatie. Er is een grote hoeveelheid aanbieders en vooral, waar let je op..wat zijn de belangrijke aspecten bij het uitkiezen van de DJ voor jullie feest?

bruiloft

Uit mijn ervaring met vele bruidsparen de laatste jaren zijn dit de belangrijkste;

  • Persoonlijk, snel en duidelijk contact
  • Een gedegen en behulpzame voorbereiding
  • De juiste muziek op het juiste moment
  • Het goed kunnen aanvoelen van de sfeer in de zaal en de smaak van het publiek
  • Een goede opbouw van de muziek en het volume gedurende de avond
  • Flexibiliteit en in kunnen spelen op onverwachte situaties
  • Professionele houding en representatieve kleding

Deze zaken, in combinatie natuurlijk met een scherpe prijs zijn in mijn beleving de belangrijke kenmerken die een een goede bruiloft DJ onderscheiden.

De afgelopen ruim 25 jaar verzorgde ik op meer dan 500 bruiloften de muziek

Muziek en dansende mensen zijn al sinds mijn jeugd mijn grote passie en hobby. En trouwfeesten zijn vaak het allerleukst om te doen. Iedereen in zijn mooiste outfit, de spanning van de trouwdag die er éindelijk af mag, de mooie speeches en liedjes…Dit en alle bijkomende emoties leveren vaak de mooiste feesten op. Het dak gaat er vaak bijna letterlijk af:-)!

DJ Arjan banner

In de afgelopen 25 jaar heb ik voor meer dan 500 bruidsparen de muziek mogen verzorgen tijdens dit speciale en intieme moment. Ik ben zeer dankbaar en trots op de lange rij mooie referenties van tevreden bruidsparen die dit opleverde. Bekijk rustig alle leuke quotes en foto’s op de site Daarnaast bied ik tegenwoordig een aantal leuke extra’s aan die uw feest nog nét dat beetje meer sfeer geven zoals een Saxofonist, Zangeres, bruidsfotograaf of zelfs een foto booth. Ik heb ‘altijd’ een back-up DJ die kan invallen in geval van nood of als ik zelf al ben gereserveerd.

Bekijk de referenties op de site en neem contact op. Maak live kennis via videochat en ontvang vandaag nog een scherpe offerte. Samen maken we er een onvergetelijk feest van. Alvast tot ziens op de dansvloer!

Jullie gaan trouwen? Alvast gefeliciteerd!

Samen maken we van jullie feest een avond om nooit meer te vergeten! Neem nu contact op:

+31 (0) 6 2501 0586
info@djarjan.nl

Ik ben telefonische en via Whatsapp bijna altijd goed bereikbaar. Dus bel of stuur gerust een whatsapp berichtje. Ik organiseer ook graag een videochat.