DJ Arjan

Arjan is al 25 jaar een veel gevraagd DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Bent u voor uw bruiloft of verjaardagsfeest op zoek naar een volle dansvloer? Of zoekt u juist rustige achtergrond muziek voor tijdens uw borrel of bedrijfsreceptie? Dan bent u aan het juiste adres. Mensen vermaken met muziek is mijn grote passie en hobby. Ik maak er graag, samen met u, ook op uw feest een groot succes van! 

Ik draai gemiddeld 2 keer per week door het hele land en heb professionele geluidsapparatuur en een compacte DJ booth in eigen beheer. Daarnaast neem ik standaard een fraaie set feestelijke verlichting mee die elke ruimte omtovert tot een feestzaal. Voor nét dat beetje extra zijn opties zoals een saxofonist, zangeres, foto/videograaf of extra geluid en licht zijn allemaal te reserveren via deze site.

Arjan is professioneel, veelzijdig, sfeermaker, scherp en geconcentreerd. Wij zeggen boeken!!

Persoonlijk contact en een goede klik met de DJ op uw feest zijn erg belangrijk. Ik heb dan ook altijd persoonlijk contact met u over alle details op uw feest. Snel en concreet en via het medium dat u het beste schikt. Chat live met mij via de site, of via DJ Arjan op Facebook. Stuur een Whatsapp, bel of mail. Ik ben bijna altijd direct en persoonlijk bereikbaar via al deze kanalen. Daarnaast is het vaak prettig een videochat te organiseren via bijvoorbeeld Whatsapp of Skype. Indien gewenst nodig ik u ook graag uit om te komen kijken als ik ergens draai.

Zaterdag was ECHT geweldig! Wij hebben genoten, onze gasten hebben genoten en jouw muzikale omlijsting was fantastisch!

Zelf hou ik van erg veel verschillende soorten muziek; Top 40, 80’s & 90’s, dance-classics, Nederlandstalig, Funk & Soul maar ook Salsa, Hip Hop en House of Techno behoren tot mijn assortiment. Of u nu 18 of 50 wordt, gaat trouwen of een bedrijfsreceptie organiseert Ik neem standaard ruim 10.000 uur muziek mee en pas het assortiment én het volume graag aan aan uw wensen. Ik heb in bijna alle gevallen een goede back up DJ beschikbaar in geval van nood of als ik zelf al ben gereserveerd.

Het was super gezellig en bovendien ben je ook nog een prettig persoon om mee samen te werken. Bedankt en tot een volgende keer!

Neem nu contact op en ontvang vandaag nog een scherpe offerte!

DJ ARJAN BRUILOFT BEDRIJFSFEEST

Muzikale groet en graag tot ziens op de dansvloer!

Arjan