Of je nu 7 of 70 word

DAAR HOORT EEN FEESTJE BIJ...

Elke verjaardag verdiend een mooi feest natuurlijk. Maar sommige verjaardagen zijn meer speciaal dan anderen. Sweet sixteen, het leven dat begint bij 40, Abraham of Sarah of gewoon als u zoals Aad vorige week 70 word. Allemaal meer dan goede redenen iets extra’s te doen tijdens uw verjaardagsfeest.

COllignon

In 2016 speelde ik op verjaardagen voor leeftijden van 4 tot 85. Elke leeftijd heeft zo zijn ‘eigen’ muziek. Van K3 tot de Elvis, ik neem het standaard mee.

Bent u op zoek naar een ervaren en enthousiaste DJ voor uw verjaardag? Zoek dan niet verder. Met mijn compacte DJ set en schappelijke tarieven pas ik vaak letterlijk bij u in de achtertuin of in de woonkamer. Mijn DJ set is geschikt tot zeker 150 personen en ik neem standaard een microfoon mee voor eventuele toespraken of toneelstukjes. Ik draai alle soorten muziek, van de 60’s tot de Top 40 van 2017. Uiteraard stemmen wij de muziek voor uw feest gezamenlijk af tijdens de voorbereiding.

Ik kijk, mede dankzij jouw muziek, supergoed terug op mijn 40ste verjaardagsfeest. Het was een prachtige en bruisende avond. Verzoeknummers, mijn favoriete muzieklijstje, disco licht en het perfecte volume; je had het super voor elkaar. Dank nogmaals!

Extra opties zoals mijn Fotomuur of een live zangeres maken het feest compleet. Ontdek alle verschillende mogelijkheden.

feesten bij smaak en stijl

Bekijk de referenties en foto’s op de site en neem contact op. Samen maken we er een swingend feest van, alvast gefeliciteerd!

Verjaardagsfeest? Alvast gefeliciteerd!

Neem nu contact op en ontvang vandaag nog een scherpe all-in offerte

+31 (0) 6 2501 0586
info@djarjan.nl

Ik ben telefonische en via Whatsapp bijna altijd goed bereikbaar. Dus bel of stuur gerust een appje. Ik organiseer ook graag een videochat.