Via DJ Arjan regelt u niet alleen een DJ

Zoekt u naar opties die uw feest nét dat beetje extra kunnen meegeven? Door mijn vele jaren in de muziek en feestwereld heb ik een aantal talentvolle muzikanten en mooie mensen ontmoet waar ik nu regelmatig mee samenwerk. Samen met dit team lever ik leuke en unieke extra mogelijkheden voor elk feest. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde Fotomuur, een zangeres of Saxofonist of een huwelijksfotograaf.

Meer feest tegen een scherpe alles inclusief prijs. Bekijk de mogelijkheden.

De foto’s van jullie feest zijn misschien wel de mooiste herinnering. En met de fotomuur zijn unieke foto’s een garantie. De print ontwerpen we namelijk speciaal met en voor jullie! De fotomuur is ruim 3 meter breed en 2 meter hoog. Het bestaat uit een lichtgewicht kunststof frame waarop een doek word gespannen. Zeer flexibel inzetbaar en verplaatsbaar op elke locatie. Een prachtige achtergrond waarmee allerlei leuke en creatieve dingen kunnen worden gedaan.

U kent de fotomuur van bijvoorbeeld première feesten. Met de vormgeving van het evenement of het merk. Natuurlijk zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Denk voor jullie bruiloft bijvoorbeeld aan een stijlvolle witte achterwand met jullie namen, de trouwdatum of een persoonlijk motto. Of voor uw verjaardag; Hennie 50 jaar! Met een aantal data en een leuke slogan. Ook is het leuk bijpassende accessoires te bedenken en mee te nemen zodat uw gasten zich helemaal kunnen uitleven. Letterlijk alles is mogelijk! En na afloop mogen jullie het doek natuurlijk mee naar huis nemen.

In combinatie met een fotograaf via DJ Arjan altijd top foto’s en een scherpe prijs.

Unieke foto’s gegarandeerd!

Fotowall Dieuwke en Dirk

Hoe ontzettend mooi is het als een zangeres jullie favoriete nummer live zingt tijdens de plechtigheid van jullie huwelijk? Of tijdens de openingsdans op van jullie feest. Live gezongen muziek brengt altijd een prachtige sfeer en emotie met zich mee. Zeker een mooie meerwaarde voor elk feest. Ik werk samen met een zeer getalenteerde dame met een prachtige stem en een gevarieerd repertoire. Van Dusty Springfield tot Pearl Jam en van Boudwijn de Groot tot Ed Sheeran. Reneé is een allround entertainster die uw publiek meeneemt in haar muziek. Zij kan zowel tijdens de plechtigheid als tijdens het feest live meezingen met mijn muziek. Eventueel ook onder begeleiding van de live gitaar die u op de opname hier onder.

Het repertoire van Renée bestaat oa uit de volgende nummers; Hallelujah Lisa Lois – Summertime Billie Holiday – Fever Peggy Lee – Son of a preacher man Dusty Springfield – Spooky Dusty Springfield – Sacrifice Anouk – Nobodies Wife Anouk – It wasn’t me Anouk – Beautiful Goodbye Amanda Marshall  – Ironic Alanis Morissette – Perfect Alanis Morissette – Hand in my pocket Alanis Morissette – Right Through you Alanis Morissette – You Oughta know Alanis Morissette – What’s up 4 Non Blonds – Like the way i do Melissa Etheridge – GloryBox Portishead – Better Man Pearl Jam – Grandma’s Hands Bill Withers – XO John Mayer – Mad World Gary Jules – Hedoïsm Skunk Anansie – Love me or leave me Nina Simone – Baltimore Nina Simone  – Feeling Good Nina Simone  – Rainy Day in The Sun Room Eleven  – FaithRoom Eleven – Could that be you Room Eleven – With Every Heartbeat Robin – Dreams Fleetwood Mac – Let’s have some funSamantha Fish – Wicked Games Parra for Cuva – Royals Lorde – Mesmerized Faith Evans – Pusherman Curtis Mayfield – Every day is a winding road Sheryl Crow – Strong Enough Sheryl Crow – Killing me softlyLauren Hill – Black Velvet Alannah Myles – Dont know why Norah Jones

Een zekere gangmaker, extra ‘boost’ of kippenvel moment op elk feest!

Een saxofonist die met de DJ meespeelt is een steeds vaker geziene gast feesten. Het live element dat de saxofonist toevoegt geeft veel extra dynamiek en sfeer op de dansvloer. Ik werk met samen met een zeer getalenteerde en ervaren saxofonist. Een man die écht houd van een feestje maken. Met classics als Lillýs Way van Candy Dulfer tot funky top 40 hits als Bakermat, Jubel of Klingelande swingt elk feest de pan uit. Verdeeld over de avond zorgt de live saxofoon elke keer voor nét dat beetje extra energie.

Xavier speelt al Sax vanaf zijn 8e jaar en studeerde af op de Saxofoon aan het conservatorium van St. Etienne. Samen met verschillende bands treed Xavier wekelijks op tijdens veel verschillende events. Xavier is niet alleen een absolute virtuoos op de sax maar ook een echt showman. Hij neemt als geen ander het publiek mee in zijn act en blaast elk feest naar een hoogtepunt! Zijn repertoire is enorm uitgebreid en bespreken wij uiteraard van te voren samen met u.

Deze toppers blazen het dak er af, gegarandeerd succes en iedereen op de dansvloer!

Mooie beelden van jullie trouwdag en feest zijn natuurlijk een must. Foto’s of een leuke video creëren mooie herinneringen waarmee u nog lang kunt nagenieten. Trouwfoto’s zijn vaak erg kostbaar. Waarom niet direct de DJ én de fotograaf voor jullie feest organiseren tegen 1 scherpe prijs? Wij maken al jaren lang haarscherpe, creatieve en professionele foto’s en video’s.

Wiard is een zeer gepassioneerd fotograaf met een scherp oog voor details. Hij werkt alleen met hoogwaardige apparatuur en maakt al vele jaren werkelijk prachtige foto’s. Wiard doet zowel huwelijksfotografie als feest fotografie. Nick studeerde in 2011 af aan de Film Academie in Brussel. Vele video producties later is hij een ervaren video professional met een indrukwekkende staat van dienst. Nick maakt van jullie bruiloft en-of feest een mooie video.

Een prachtig souvenir voor jullie zelf en jullie gasten

trouwfoto banner

Gaat u trouwen in een middeleeuws kasteel en heeft u 1000 mensen uitgenodigd? Standaard neem ik een DJ en verlichtings set mee die meer dan voldoet voor feesten tot ongeveer 150 a 200 personen. Maar soms is er meer nodig. Of soms wilt u gewoon wat meer. Rook, bellenblazers, lazershows? Een bewegend dansvloer of een geluidsysteem waarmee een volledig park kan worden gevuld? Een opblaasbare decor? Het is allemaal mogelijk! Ik werk samen met 2 grote AV partijen en een geniale decorbouwer.

Samen kunnen we letterlijk bijna elk idee tot werkelijkheid maken! Neem contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

dj arjan lazershow

Een live band is uiteraard super gaaf op uw feest! Zeker ook in combinatie met een DJ voor de afwisseling. Samen met een live band een feestavond naar een muzikaal hoogtepunt brengen is een van mijn grote passies. Voor meer informatie over het boeken van een live band tijdens uw feest neem contact op, of surf direct naar de site van Onemotion voor de beste bands tegen de scherpste prijzen. Huurt u een DJ én een DJ samen dan maken wij uiteraard een feestelijke totaal prijs voor u.