Feest Tips!


Handige tips voor elk soort feest
Veel gestelde vragen

De Openingsdans

februari 13, 2017

Veelgestelde vragen over de openingsdans

De openingsdans tijdens jullie bruiloft is een ‘hot item’. Dit is hét moment waarbij jullie je als kers vers getrouwd stel ‘voorstellen’ aan jullie gasten. Altijd een mooi, ontroerend en feestelijk moment op elke bruiloft. Door de jaren heen heb ik honderden stellen mogen begeleiden bij het organiseren van deze bijzondere gelegenheid.

Read more

Een DJ of een band? Veel gestelde vragen

Een DJ of een band?

maart 23, 2017

Alle voor en nadelen onder elkaar

U geeft een feest en vraagt zich af; huur ik een DJ of een band? Er zijn natuurlijk enorm veel mogelijkheden! Afhankelijk van het type feest dat u geeft en de sfeer die u zoekt kunt u kiezen uit ontelbaar veel opties. Laten we er even van uit gaan dat u op zoek bent naar iets anders dan uw eigen Spotify playlist.

Read more

Wat kost een DJ?

Wat kost een DJ?

maart 10, 2017

Wat kost een DJ?

Van helemaal niks tot wel 50.000 euro voor een avond! Wat een DJ kost is uiteraard afhankelijk van wat voor soort DJ u zoekt. Veel DJ’s tegenwoordig draaien bijvoorbeeld uitsluitend house muziek. Organiseert u dus een houseparty, dan zou dat een  optie zijn. In dit segment zijn er werkelijk ontelbaar veel DJ’s te vinden. Letterlijk in alle leeftijden, van 6 tot 86 is de house in al zijn varianten wereldwijd ongekend populair.

Read more

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

februari 13, 2017

Recente mailwisseling met een aanstaand bruidspaar;

Je draait van alles wat neem ik aan? Wat draai je dan zoal? Top 40 etc maar bv ook 90s?

Ik draai alle type muziek en op basis van jullie voorkeuren en aanvraag.

Read more